• 699pic_3do77x_bz1

Nyheter

Hva er Full-Color Night Vision IP-kamera?

Tidligere var det vanligste kameraet IR-kamera, som støtter svart-hvittsyn om natten.Med ny teknologioppgradering lanserer Elzeonta HD fullfarge nattsynsserier av IP-kameraer, for eksempel 4MP/5MP/8MP Super Starlight Camera og 4MP/5MP Dark Conqueror Camera.

Hvordan fungerer nattsynskamera i full farge?
For det første må vi vite at noen viktige faktorer som påvirker bildekvaliteten til kameraet inkluderer Len, blenderåpning, bildesensor, tilleggslys.Fordi de bestemmer fotopermeabilitet, lyset som kommer gjennom linsen, følsomhet og fylllysevne.
Ulike nivåer av maskinvare kombineres for å lage forskjellige typer kameraer.Vi kalte disse som IR, starlight, super starlight og blacklight modul.
Som vi vet støtter IR-modulen svart-hvitt nattsyn, deretter støtter Starlight, Super starlight og blacklight-modulen nattsyn i full farge.
Imidlertid er deres toleranse for farge ganske annerledes.Det avhenger av det lave lysnivået for lys:
IR: Lysfølsomheten er svak, under belysning av mer enn0,2 LUXvil slå på IR-lys, bytter bildet til svart-hvitt-modus.
Stjernelys: Med vanlig stjernelyssensor kan den opprettholde fullfargebilde på0,02LUXsvakt lys.Selv om den er mindre enn 0,02LUX, trenger den tilleggslys for å fange nattsyn i full farge.
Super stjernelys:Med sensor på høyere nivå kan den opprettholde fullfargebilde på0,002LUXsvakt lys.Selv om den er mindre enn 0,002LUX, trenger den tilleggslys for å fange nattsyn i full farge.
Svart lys: Med sensor på høyeste nivå kan den opprettholde fullfargebilde på0,0005 LUXsvakt lys.Hvis den er mindre enn 0,0005LUX, trenger den fortsatt tilskuddslys for å fange nattsyn i full farge.
 
Gjennom kunnskapen nevnt ovenfor har vi lært at nattsynseffekt er: Blacklight > Super Starlight > Starlight > IR.
w20


Innleggstid: 16. desember 2022